چهارشنبه 22 آذر 1396 | Skip Navigation Links

اولین شماره ماهنامه «چاره» ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی منتشر شد تاریخ درج خبر: 1394/6/22
اولین شماره ماهنامه «چاره» ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با مطالب متنوع و رویکردی مبتنی بر پرداختن به امور صنفی و رفاهی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، به همت مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی منتشر شد. به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین شماره ماهنامه داخلی «چاره» که برگرفته از چهار حرف اول شعار اصلی دکتر میرزاده (همگامی و همراهی، همدلی و همکاری) است با سرمقاله ای به همین عنوان از ریاست دانشگاه، گفتگویی خواندنی با دکتر صادق زیباکلام، گزارشی از روند انتخاب کارمند نمونه دانشگاه آزاد اسلامی، صفحات ویژه طنز و کارتون و ده ها مطلب خواندنی دیگر منتشر شد. دکتر دعاگویی رییس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در مقدمه خود بر این ماهنامه آورده است: «چاره، به عنوان اولین نشریه صنفی جامعه پرشمار و ارزشمند کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی می کوشد تا حس و باور جمعی این خیل عظیم را بیش از پیش تقویت کند. چاره می خواهد فارغ از نگاه های مدیریتی و سیاسی، بستری برای نشان دادن سهم و«هویت» واقعی این جامعه باشد و بکوشد که آیینه تمام نمای همه کسانی باشد که با کمترین ادعا در اوج دلسوزی، صبورانه حرکت امروز و فردای دانشگاه را رقم می زنند». گفتنی است در نخستین شماره ماهنامه صنفی و فرهنگی چاره، مطالبی خواندنی و مورد استفاده کارمندان و اعضای هیات علمی نظیر راهنمای استفاده از امکانات اقامتی – رفاهی دانشگاه، گفتگو با فرهاد قائمی ستاره والیبال ایران و دانشجوی واحد گرگان، گفتگو با دکتر مسلم رستمی معاون آموزشی واحد کرمانشاه، گفتگو با علی یاموسا قهرمان پرتاب وزنه جهان و کارمند واحد اهواز، اخبار موفقیت کارکنان و اعضای هیات علمی در ماه گذشته، اخبار موفقیت فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی، آثار ادبی و هنری کارکنان، خاطراتی از لیلی رشیدی و پژمان جمشیدی، صفحات سلامت و بهره وری، جدول، سودوکو و ... را از نظر خواهید گذراند. همچنین برای نخستین بار سامانه پیامکی «صدای کارمند» با شماره 3000300149 ویژه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و مطالب کارکنان در مجله چاره راه اندازی شده است که بی واسطه، صدای شما در ماهنامه کارکنان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان خواهد بود. راه های ارتباطی با مجله چاره نیز chareh.iau@gmail.com - chareh@iau.ac.ir و شماره تلفن 02147352631 است که پذیرای مطالب و نظرات شما پیرامون مسائل صنفی و فرهنگی کارکنان است.