سه شنبه 2 ابان 1396 | Skip Navigation Links

بازنگری در آیین‌نامه‌های دانشجویی تاریخ درج خبر: 1394/7/18
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد از بازنگری آیین‌نامه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد و تسهیل در امور شهریه‌ای خانواده‌هایی که چند دانشجوی دانشگاه آزادی دارند، خبر داد. به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از فارس، طه هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد، با اشاره به بازنگری آیین‌نامه‌های دانشگاه آزاد گفت: «با توجه به اجرای طرح تجمیع دو در دانشگاه آزاد و استانی شدن واحدهای این دانشگاه، آیین‌نامه‌های دانشجویی بازنگری می‌شود.» هاشمی در گفت‌وگو با فارس افزود: «بخش‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های قبلی باید به روز شود تا واگذاری اختیارات به استان‌ها صورت گیرد. همچنین با توجه به بازنگری آیین‌نامه ها مشکلات در بخش نقل و انتقالات دانشجویان نیز به حداقل رسیده و آسان‌سازی امور دانشجویان در تمام بخشنامه‌ها مورد تأکید است.» او همچنین تأکید کرد: «با انتقال اختیار به استان‌ها از تعداد صدور بخشنامه‌ها نیز کاسته می‌شود.» هاشمی با اشاره به تسهیل در امور شهریه‌ای خانواده‌هایی که چند دانشگاه آزادی دارند گفت: «پیش از این آیین‌نامه‌ای برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد وجود داشت که این آیین‌‌نامه نیز در دست بازنگری است تا تسهیلات بهتر شود.»